Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Dyskusja ] Zajrzyjcie

SnaleniK

Czas  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mam napisa? do supportu?

• Tak
      9
    • Nie
      13
    • Neinteresuje mnie to
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanowiło mnie to czy w NosTale mogliby dodać ile czasu jest tworzona postać. Moglibyśmy chwalić się np. ile robiliśmy postać lub coś w tym stylu.

Co o tym myślicie?

userh.png

25860740.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja bym nie chciał oglądać ile czasu straciłem albo mogli by zrobić że na stronie by to pisało ale pewnie nie mają starych danych np ile grałem żeby nabić 50

liczniki byłyby pewnie od zera a to by było trochę dziwne

jak pomogłem pamiętaj o +'y

11923506.jpg

10[OK]

25[OK]

50[OK]

75[OK]

100[OK]

125[OK]

150[OK]

175[NO]

200[NO]

Opublikowano

Moim zdaniem jest to zły pomysł, ponieważ jeśli np. ktoś ma 22lv, a gra długo, tyle że nie expi to stanie się jedynie pośmiewiskiem.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

@up

Oczywiście, że najlepiej by było, że tylko na koncie by było widać i by się dawało screeny, bo wiem, że ktoś robi sobie np. noob chary do sprzedawania.

userh.png

25860740.png

Opublikowano

Nie, nie nie i jeszcze raz nie .... niepotrzebny nikomu gadżet przez który dzieci neo śmigałyby po Nosville i spamiły "haha noobku mam już 25 minut czasu grania nie pobijesz mnie haha", poza tym twoje pismo nawet nie dotarłoby do GF niemieckiego a co mówić już o Entwell'u ... .

Opublikowano

ale jak bd otwieral sklep to czas leci nie to by bylo do dupy albo tez jak do kopa idziesz xF

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Nostale to fajna gra , nie chce zeby stal sie z tego metin ;/

NIE

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

On już pisał, że to nie ma zmieniać w metina -.-

Może i nie ma, ale zmienia :)

@TOPIC

Swoją drogą nie chciałbym wiedzieć ile czasu straciłem na NosTale xD

63989389769756300986.png

Opublikowano

według mnie to bardzo zły pomysł ponieważ zauważ ze w NosTale grają tez dzieci po 9 lat i one mogą wbijać długo bo nie umieją według mnie to nie jest dobry pomysł

Opublikowano

Również jestem na nie. Wydaje mi się to za zły pomysł.

Dlaczego? Nie chce widzieć ile czasu straciłem na grę w NosTale, oraz nie chciałbym przybliżać tej gry do metina.

Opublikowano

Również jestem na nie. Wydaje mi się to za zły pomysł.

Dlaczego? Nie chce widzieć ile czasu straciłem na grę w NosTale, oraz nie chciałbym przybliżać tej gry do metina.

Uważam tak samo jak kolega to zły pomysł.

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Opublikowano

dobra ja zaczne jak zrozumialem oto chodzi

gram magiem osiągnołem już 67lvl wszystkie karty sp oraz magiczny dywan

hmm co jeszcze napisać pety to :norm krzak zielony specjalna jednostka krzakogona i dynia hmm

miniland tartak 5

no i na to wszystko aa i nick to Koxior postać aktualnie do sprzedania aa no przeciez gram tylko 1,5 roku i to jest razem z expieniem kolegi oraz sprzedawaniu wiec mysle ze w mnie niz 1 rok wbijesz 67 lvl aa sory za ortografie spać mi się chce :D

a wlasnie support taki ogarnienty dalem im screeny od 1 do 72lvla bo mi konto ukradli i mi go niezwrucili niepisz do nich to są noobki mozna powiedziec a i kare dostalem za wulgi i czekalem na odwolanie od kary bo nic nie pisalem i mnie na koncie nie bylo i czekalem na wiadomosc od nich 1,5tyg

Zakaz handlu na forum

Coming

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...